توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابهامات ارائه کارت ملی برای استفاده از قطارشهری | مصوبه‌ای دراین‌باره ابلاغ نشده است

  • کد خبر: ۵۱۱۲۳
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
ابهامات ارائه کارت ملی برای استفاده از قطارشهری | مصوبه‌ای دراین‌باره ابلاغ نشده است
تاکنون مصوبه‌ای ابلاغ نشده و ارائه کارت ملی برای استفاده از قطارشهری مشهد هنوز اجباری نشده است.

جانقربان| شهرآرانیوز- یکی از دغدغه‌های این روزهای مردم همراه‌داشتن یا نداشتن کارت ملی برای استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی است. مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد دراین‌باره به شهرآرانیوز گفت: تاکنون مصوبه‌ای دراین‌زمینه ابلاغ نشده و ارائه کارت ملی برای استفاده از قطارشهری مشهد هنوز اجباری نشده است.


وحید مبین‌مقدم افزود: به‌محض ابلاغ این مصوبه، اجراشدن آن را در ایستگاه‌ها اطلاع‌رسانی عمومی خواهیم کرد.


وی درباره شایعاتی مبنی‌بر جداسازی واگن افراد مبتلا به کرونا، پس از ابلاغ مصوبه گفت: اگر دستورالعملی مبنی‌بر جداسازی افراد مبتلا و ارائه خدمات ابلاغ شود، آن را اجرا خواهیم کرد، اما آنچه منطق حکم می‌کند این است که مانند خدمات هواپیمایی و حمل‌ونقل ریلی که تا ۱۴ روز به افراد مبتلا بلیت فروخته نمی‌شود، امکان استفاده از حمل‌ونقل عمومی هم وجود نداشته باشد.


به‌گزارش شهرآرانیوز، براساس مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با كرونا، از این به بعد افراد برای دریافت خدمت در ادارات و همچنین استفاده از حمل‌ونقل عمومی باید كارت ملی به همراه داشته باشند.


آن‌طور كه علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با كرونا، اعلام كرده، این مصوبه تلاشی است برای كنترل افرادی که كرونا دارند، به این نحو كه از حضور این افراد در حمل‌ونقل عمومی و ادارات جلوگیری شود.


به‌گفته علیرضا رئیسی روال كار این‌چنین است كه یک سامانه یكپارچه رصد آزمایش‌ها در كشور ایجاد و همه آزمایش‌های مثبت كرونا در یک بانک اطلاعاتی جمع‌آوری می‌شود، بنابراین اگر از میان افرادی که کرونا دارند کسی قصد سفر كند یا برای انجام امور اداری به اداره‌ای پا بگذارد، به‌محض ارائه كارت ملی، شناسایی و برای قرنطینه هدایت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->